Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Optikat Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mini incarcatoare frontale Locust
Brand
903, 1203 Tele speed, 853
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optikat SRL, cu sediul central in Pascani,judet Iasi, Strada Fantanele, nr. 102, este dealer autorizat si distribuitor a mini incarcatoarelor frontale marca Locust – Slovacia.

Locust  este un nume bine cunoscut in agricultura, constructii si prestari de servicii din intreaga lume, lucru demonstrat prin  flexibilitatea si fiabilitatea utilajelor Locust.

Way Industries Slovacia este producatorul acestor utilaje si a revenit in Romania cu GAMA de TOP a utilajelor Locust.

Familia Locust este astfel  proiectata pentru  diferite grade incarcari grele pe roti,cu o capacitate cuprinsa intre    500 – 1200 kg cu cabina spatioasa, este un partener de lucru superb.

Intreaga gama de Locust este dotata cu motor YANMAR si hidraulica BOSH REXROTH, cea ce asigura performanta in exploatare, fiabilitate si economicitate.

Vizibilitatea buna din cabina contribuie la siguranta si usurinta de exploatare si corespunde standardelor ROPS FOPS.

Firma noastra va ofera gama completa de utilaje Loctus cu accesoriile aferente in functie de activitatile fiecarui agent economic.

Relatia noastra cu un client nu se incheie odata cu vanzarea echipamentului respectiv, ci continua prin livrarea de piese de schimb originale si consumabile si asigurarea unui service de calitate, la nivel vest-european.

Cu stima si respect,
Director General,
Ing.ec. Apavaloaei Sebastian

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura